Vanna

This post is also available in: English

Stock foto’s zonder gedoe

Geen abonnement nodig

Je bent op zoek naar een foto. Misschien heb je maar een enkele foto nodig, of twee. Of alleen zo nu en dan. En je wil niet vastzitten aan een abonnement bij een stock foto site.

Hier vind je een handige mogelijkheid om mooie stock foto’s te kopen voor een redelijke prijs en zonder ergens aan vast te zitten.

Je koopt een foto, download hem en klaar!

Je kunt mijn foto’s kopen op mijn  Etsy website: Vanna

Rechtenvrij, commercieel gebruik toegestaan

Je mag deze foto’s na aankoop, gebruiken voor persoonlijke doelen, je website, je blog, maar je mag ze ook commercieel gebruiken. Gebruik ze voor je social media, Insragram, facebook enzovoort. Gebruik ze in een presentatie, als onderdeel van je YouTube video en elk ander gebruik wat je maar kunt bedenken.

Je mag ze printen, je mag ook de prints verkopen, je mag er stickers van maken, inpakpapier voor je winkel, geen probleem!

Je mag de foto veranderen, tekst er op zetten, de kleuren aanpassen, kleiner maken, onderdeel maken van een andere foto enz. enz.

Wat je niet mag met mijn foto’s lees je hieronder.

Niet doorverkopen, niet gratis weggeven

Wat je dus niet mag doen is mijn foto’s zonder enige aanpassing zo weer doorverkopen of weggeven in welke vorm dan ook. Wanneer iemand anders mijn foto wil gebruiken, zullen ze hem zelf moeten kopen.

Je mag mijn foto’s na aankoop, ook alleen zelf gebruiken, of voor jouw bedrijf.

Vragen?

Is er iets niet duidelijk, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contact formulier in mijn Etsy shop, of stuur mij een mail.

 

 

This post is also available in: English